5 Tips om je rimpels te verminderen
/
/
5 Tips om je rimpels te verminderen
rimpels voorkomen

5 Tips om je rimpels te verminderen

Je zal vanzelf met rimpels te maken krijgen. Die worden dan ook nog eens steeds dieper en groter. Dit is nu eenmaal het gevolg van ouder worden. Het kan best mooi zijn om een gezicht met karakter te hebben, maar het hoeft ook niet verder te gaan dan nodig. Daarom krijg je hier 5 tips om rimpels te verminderen.

Extra tip: de laatste tijd ervaren steeds meer mensen de voordelen van een Profhilo behandeling. Profhilo is een nieuwe rimpelbehandeling op basis van hyaluronzuur. De behandeling verstrakt de huid en laat je huid er jonger, gladder en stralender uitzien. Benieuwd? Informeer naar een Profhilo behandeling bij Betan Clinics en ontvang persoonlijk advies van een ervaren cosmetische arts.

1. Begin met accepteren

Het eerste wat je moet doen is dat rimpels een fact of life zijn. Je kan ze bestrijden, maar ouder worden gaat voor iedereen gepaard met rimpelvorming. Het is belangrijk om dus ook goed aan je zelfbeeld te werken. Je zal zien dat er voldoende aantrekkelijke mensen zijn die gewoon met rimpels rondlopen. Dat betekent niet dat je er niets aan moet doen, maar wees wel realistisch.

2. De juiste voeding

Er zijn talloze beautyproducten en cosmetica te krijgen. Daarmee kan je bijvoorbeeld de juiste vitaminen en voedingsstoffen binnenkrijgen om je huid te verzorgen. Het is echter nog beter om ook gewoon de juiste voeding te eten om deze stoffen binnen te krijgen. De juiste aminozuren en vitaminen zijn vooral belangrijk. Variatie in het eten, peulvruchten, noten, vis, zaden en zuivel eten en slechte vetten voorkomen. Dat zijn de belangrijkste aanwijzingen. Drink ook voldoende water voor het afvoeren van afvalstoffen.

3. Beschermen van de huid

Er zijn allerlei factoren die rimpels beïnvloeden. Heel veel zon krijgen zorgt bijvoorbeeld voor uitdrogen. Een zonnebril, hoed en zonnebrandcrème zijn dus belangrijke elementen om je huid te beschermen. Zelfs wanneer de zon schijnt maar het niet war aanvoelt. Kies ook een dagcrème op dit soort dagen als de juiste oplossing.

4. Goed verzorgen

Natuurlijk is ook goed verzorgen van groot belang. Je wilt geen uitdroging in de hand werken, dus goed spoelen is van grote waarde voor je huid. Die blijft zo elastisch. Het is daarnaast ook goed om te kijken naar wat jouw huid nodig heeft. Niet elk beautyproduct is geschikt voor elke huid. Ook voldoende bewegen helpt om je huid gezond en stralend te houden, dankzij de goede bloedsomloop.

5. Laten behandelen

Als laatste kan je je natuurlijk ook laten behandelen. Dit helpt je om het te verzachten of verminderen. Dit maakt rimpels in ieder geval voor een bepaalde tijd zachter of minder. Dit komt doordat de spieren zich ontspannen. Het is bovendien niet schadelijk voor je huid.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.