Haartransplantatie nodig? Ga voor Nederlandse kwaliteit
/
/
Haartransplantatie nodig? Ga voor Nederlandse kwaliteit

Haartransplantatie nodig? Ga voor Nederlandse kwaliteit

Bij een haartransplantatie is het de bedoeling om uitgevallen haren op het hoofd terug te laten keren. Dat kan overal in de wereld worden gedaan, maar met een haartransplantatie in Nederland ben je verzekerd van een goed resultaat. Het is immers niet de bedoeling dat de haren kort na een transplantatie opnieuw uit gaan vallen. Door de technieken bij een haartransplantatie Nederland is de kans daarop bijna nihil. Voor de behandelingen moet je naar een gecertificeerde kliniek, zoals van Nielsen Haarkliniek bij Den Haag. De specialisten die daar werken hebben alle benodigde opleidingen en zijn zeer ervaren.

Traject van een jaar

Het voorgesprek, de behandeling en de nazorg bij een haartransplantatie Nederland duurt een jaar. Er wordt veel aandacht aan de persoonlijke begeleiding van de patiënten besteed, vooral omdat de haardos soms een zeer emotioneel onderwerp is. Het behandeltraject van een haartransplantatie Nederland start met een consult. Daarna wordt de eigenlijke haartransplantatie uitgevoerd. In het jaar daarna zijn er 5 controles, waarbij de kwaliteit van de ingreep wordt gecontroleerd. Alle consulten en de behandeling vinden plaats in de eigen kliniek. Bij Nielsen Haarkliniek krijg je de garantie dat de haardos levenslang blijft groeien.

Sapphire Fue behandeling

Bij haartransplantaties is de Sapphire Fue behandeling sterk in populariteit aan het stijgen. Deze behandeling wordt ook aangeboden door Nielsen Haarkliniek. De behandeling is niet voor niets een onderdeel van een haartransplantatie Nederland. De techniek maakt het mogelijk om de grafts tijdens de transplantatie dichter op elkaar te plaatsen dan met andere technieken. De haardichtheid is dus een stuk groter is dan met de methoden die in het buitenland worden gebruikt. Ook is de hersteltijd bij de Sapphire Fue behandeling een stuk korter. Deze behandeling kan worden uitgevoerd zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Bang voor naalden?

Bij een haartransplantatie Nederland worden haren uit een gebied op de hoofdhuid geoogst waar geen sprake is van uitval, om te worden geïmplanteerd op plaatsen waar sprake is van haaruitval of kaalheid. Patiënten die angst hebben voor naalden zien erg op tegen de behandeling. Dat is niet nodig, want bij Nielsen Haarkliniek wordt gebruik gemaakt van een techniek waarbij de huid plaatselijk wordt verdoofd zonder gebruik van naalden. Daardoor is de hele behandeling pijnloos. Een haartransplantatie Nederland is natuurlijk best een ingrijpende gebeurtenis, maar er wordt door het personeel van Nielsen Haarkliniek al het mogelijke gedaan om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.