Welke nano mineralen zijn er allemaal?
/
/
Welke nano mineralen zijn er allemaal?

Welke nano mineralen zijn er allemaal?

Ons lichaam heeft mineralen nodig om goed te kunnen functioneren. Je hebt vast en zeker wel eens iets gehoord of gelezen over magnesium, ijzer en zink. Mineralen die in ons lichaam aanwezig zijn en die het lichaam ook hard nodig heeft. Mineralen helpen bij een goede bloedcirculatie, de spijsvertering en het versterken van botten en tanden. Nano mineralen zijn in supplementen verkrijgbaar en die kunnen bepaalde gebieden van ons lichaam helpen te versterken. In onze blog vertellen we meer over welke nano mineralen er zijn en wat ze doen.

Waar komen nano mineralen vandaan?

Nano mineralen komen uit de natuur. Het zit verborgen in gesteente dat gewonnen kan worden, maar het komt het meeste voor in vruchtbare grond. Wij krijgen de benodigde mineralen binnen, omdat we plantaardige producten eten en drinken. Maar in de regel eten we niet gezond genoeg om de nodige mineralen op te nemen. Daarom kun je ook het beste suppleren. Met bijvoorbeeld nano mineralen die specifieke klachten kunnen verhelpen of delen van het lichaam kunnen versterken.

Nano Zilver doodt bacteriën en andere indringers

Nana zilver is een vorm van zilverwater dat je kunt innemen en het helpt om ziekmakende schimmels, bacteriën en andere indringers te bestrijden. Bij enorm veel aandoeningen kun je nano zilver gebruiken om de klachten te verminderen, te genezen of te voorkomen. Denk dan aan aandoeningen zoals acne, (chronische) ontstekingen, darmklachten, keelpijn en verkoudheid.

Nano Platina helpt bij een mentale gezondheid

Nano platina is ook te suppleren en heb je nodig voor een mentale gezondheid. Bij stressklachten, neuroses, depressies en mensen die lijden aan ADD of ADHD, kunnen nano mineralen een positief effect opleveren. Het is ook bewezen dat nano platina helpt om concentratieproblemen te voorkomen.

Nano goud is de meest complete soort

Nano goud helpt bij een aantal zaken en is dan ook het meest complete mineraal die er is. Nano goud helpt bijvoorbeeld om veroudering tegen te gaan en het is ook effectief als ontstekingsremmer. Het is ook bewezen dat nano goud de hersenfuncties verbeteren.

Hoe neem je ze in?

Nano mineralen bestaan uit elementaire deeltjes die in zuiver water zijn opgelost. Maar de supplementen zijn niet alleen in vloeistof verkrijgbaar. Nano mineralen worden ook verwerkt in sprays en crèmes. Het menselijk lichaam neemt nano mineralen wel razendsnel op als het is opgelost in zuiver water. Het komt na inname vrijwel direct in de bloedbaan terecht. Maar ook het smeren van crèmes heeft een positief effect op het lichaam. Evenals de spray die je in de regel gebruikt bij klachten aan de oren, neus en de keel.

Waar kun je supplementen met nano mineralen aanschaffen?

Nano mineralen die je wilt gebruiken kun je in verschillende soorten en prijsklassen aanschaffen bij de apotheek, speciaalzaken en drogisterijen. Vaak is het advies om eerst advies in te winnen van een erkende drogist, apotheker of de huisarts als je met nano mineralen aan de slag gaat. Dan weet je voor een groot deel zeker dat het innemen van een supplement ook een positief effect heeft. Een huisarts kan zelfs op basis van een bloedonderzoek medicatie of supplementen met nano mineralen voorschrijven.

Bestel jouw supplementen direct op Vitacijn.nl!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.